På jakt efter nytt jobb

Jag har lessnat lite på mitt nuvarande jobb och har bestämt mig för att söka nytt. Det är en del frågor man ställs inför när man gör det valet. Vågar jag säga upp mig innan jag hittat ett nytt jobb? Måste jag kanske byta fackförbund? Jag har ju fast tjänst nu och att gå tillbaka till provanställning på det nya jobbet känns inte sådär jättekul, jag har en inkomstförsäkring via mitt fackförbund unionen men känns ändå inte så kul om man blir av med nya jobbet efter tre månader och har typ 120 dagar eller nåt att hitta ett nytt på innan man inte längre får 80% av lönen.

Men men, man måste ju våga också och det kan ju bli hur bra som helst. Flera kompisar har nyligen bytt jobb och det förändrade verkligen mycket för dom och inte bara när det gäller arbetslivet utan även tiden utanför jobbet blev roligare. Men det gäller väl att inte försöka arbeta ihjäl sig bara för att visa framfötterna på den nya arbetsplatsen. Ska bli spännande att se hur det går iaf.